100% paluu nilkan nyrjähdyksestä

Verkkokurssi kaikille, jotka haluavat päästä lavalle takaisin täydellä varmuudella

Nilkannyrjähdys on yleisin urheiluvamma ja sen uusiutuminen on vielä yleisempää. Näen paljon nilkkavammoja vastaanotollani ja kuntoutustapoja vaikuttaa olevan yhtä monta kuin asiakkaita. Joskus kaikki on tehty täysin oikein ja eteen on osunut vain huonoa tuuria. Joskus kuntoutusta ei ole tehty lainkaan ja lajiin on palattu suoraan kun kipu on hellittänyt. Joskus on käyty fysioterapeutilla ja saatu tulostettu lappu, jossa on one size fits all -tyyliset harjoitteet ilman kummempia perusteluja. Väitän, että tekemällä asioita toisin, pystyisimme vähentämään nilkannyrjähdyksien riskiä merkittävästi.

Tämä verkkokurssi tarjoaa päivitettyyn tietoon perustuvat harjoitteet eri vaiheisiin ja vastauksia miksi harjoitteita tehdään.

  Mitä verkkokurssi sisältää?

  Verkkokurssi sisältää yli 20 videota, joissa käydään läpi nilkannyrjähdyksestä toipuminen ensiavusta aina täyteen kuntoon asti. Videoiden lisäksi verkkokurssilla on esimerkkejä treeniohjelmista eri vaiheiden kuntoutukseen.

   Verkkokurssi antaa vastaukset muun muassa näihin:

   • Mitä nilkannyrjähdyksessä tapahtuu nilkalle ja kauanko paraneminen suurinpiirtein kestää?
   • Milloin kannattaa käydä lääkärissä ja miten alkuvaiheessa paranemista voi edistää? 
   • Harjoitteiden edistäminen nilkan toiminnan palatessa
   • Mitä kannattaa tehdä lopuksi, jotta nilkasta saa varman tuntuisen?

   100% paluu nilkan nyrjähdyksestä

   Kaikille, jotka haluavat päästä takaisin lavalle täydellä varmuudella

   Atte-Niittykangas-paras-fysioterapeutti-Jyväskylä

   Atte Niittykangas

   Atte on Sirkusfysion perustaja ja hän on työskennellyt jo vuosia sirkus- ja tanssiammattilaisten parissa vastaanotollaan sekä kouluttanut aktiivisesti. Atte on kuntouttanut vakavia nilkkavammoja saaneita sirkusartisteja takaisin korkeimmalle tasolle ja kartuttanut kokemusta ulkomaita myöten Cirque Du Soleilin fysioterapeuttina.

   Instagram

   Sirkus 2.0 podcast

   UKK

   Kauanko materiaalit ovat käytettävissäni?

   Materiaalit ovat käytettävissä niin kauan kuin verkkokurssi on olemassa. Mikäli verkkokurssi siirtyy toiselle alustalle, verkkokurssia ei tarvitse ostaa uudestaan. Sisältö voi päivittyä ajan kuluessa ja siitä ei tule lisämaksuja osallistujille.

   Voinko kuntouttaa nilkkani pelkästään tämän verkkokurssin tiedoilla?

   En suosittele sitä. Etenkin alkuvaiheessa on hyvä, että joku terveydenhuollon ammattilainen pystyy poissulkemaan muut vammat. Toisaalta tilanteessa, jossa sinulla ei ole pääsyä terveydenhuollon pariin (esimerkiksi kiertueella ympäri maailmaa), tämä verkkokurssi antaa suuntaviivat miten edetä.

    

   Verkkokurssi voi myös hyvin täydentää kuntoutusta, vaikka kävisit fysioterapiassa.

   Olen fysioterapeutti. Saanko mitään irti tästä verkkokurssista?

   Sisältö on suunniteltu ns. nilkan käyttäjälle. Kaikki ammattitermistö on karsittu pois ja asiat on selitetty niin että niistä saa kiinni ilman mitään tutkintoa. Joitain oivalluksia videot voivat tarjota terveydenhuollon ammattilaisillekin.

   Kysyttävää verkkokurssista? 

   6 + 15 =

   Voit kysyä myös instagramissa @sirkusfysio