Sirkus 2.0 Podcast

 

Onko sinulla aihe podcastiin?

 

Podcastissamme tarkastelemme harjoitteluun liittyviä ilmiöitä monialaisesta näkökulmasta – käsittelemme kaikkea progressiivisesta harjoittelusta, loukkaantumisista selviämisestä, vaikeiden taitojen oppimisesta, ja esiintymisestä lähtien. Podcastissa tulee olemaan paljon päivitettyä tietoa, hyödyllisiä uusia näkökulmia, ja satunnaisia katkeria ränttejä.

Podcast syntyi seminaareissamme käydyistä keskusteluista ja on kehittynyt kuuntelijoidemme kysymysten pohjalta. Haluamme edelleen podcastin käsittelevän alalle ajankohtaisia ja keskeisiä aiheita ja siksi haluammekin kuulla sinun ajatuksiasi. Jätä meille aihe tai kysymys podcastiin alla olevan lomakkeen kautta.

15 + 9 =

Tekijät

Henri Hänninen

Liikuntatieteilijä, valmentaja, artisti

Henri on liikuntabiologi, valmentaja, kouluttaja ja sirkustaiteilija. Liikuntatieteen pääaineopintojen lisäksi hän on opiskellut mm. kognitiivista neurotiedettä, kemiaa ja solubiologiaa sivuaineina. Hänellä on vuosien kokemus parkourin ja useiden eri akrobatialajien opettamisesta sekä ilma-akrobaattina esiintymisestä.

Tällä hetkellä Henri työskentelee pääosin fyysisesti vaativiin taitolajeihin erikoistuneena fysiikkavalmentajana sekä kouluttajana ja asiantuntijana.  Lajien vaatimusten yksityiskohtainen analysointi ja niitä tukevan voima- ja notkeusharjoittelun suunnittelu on hänen erityisosaamistaan. Hän tuo vahvan liikuntatieteellisen tiedon ja huippu-urheilutasoisen valmennusosaamisen Artformanceen.

Atte Niittykangas

Sirkusfysio, fysioterapeutti

Atte aloitti työskentelyn sirkuslajeihin erikoistuneena fysioterapeuttina Suomessa 2014, ja työ on vienyt hänet aina Cirque Du Soleiliin asti. Artformanceen Atte tuo vahvan erityisosaamisen vammojen kuntouttamiseen ja progressiivisen harjoittelun suunnitteluun kuntoutuksen ohelle. Sirkuskentillä työskentelyn ohella Atte konsultoi useiden urheilulajien parissa.

Atte on myös opettanut useita eri akrobatialajeja sekä työskennellyt sirkuskoulun rehtorina, apurahataiteilijana, ja sirkusopettajana.

Mikko Rinnevuori

Kasvatustieteiden maisteri

Mikko on sirkuskoulun rehtori, kirjailija ja taiteilija. Kasvatustieteen pääaineopintojen lisäksi hän on opiskellut yliopistossa liikuntatieteitä, dramaturgiaa ja kirjallisuutta. Mikko esiintyi Race Horse Companyn riveissä pitkään, ja on myös kilpaillut TeamGym-voimistelumaajoukkueessa. ”Lattia-akrobatian perusteet” (2014) ja ”Käsinseisonnan perusteet” (2016) -kirjat ovat hänen tuotantoaan.

”Työskentelen useiden eri projektien parissa. Työnkuvaani liittyy usein opetus, opetussuunnitelmien laadinta, ja taitoharjoittelu. Myös mobiiliapplikaatiot, liikuntatieteellinen tutkimus ja liikuntatilojen suunnittelu ovat tulleet tutuiksi.”