Artformance

Sirkus ja esiintyvät taiteet tarvitsevat muutosta

Artformancen perustajat törmäsivät tahoillaan samoihin ongelmiin harjoittelussa ammattiesiintyjillä. Muutaman keskustelun jälkeen tuntui selvältä, että pystyisimme tarjoamaan mielestämme hyvän seminaarin vastaamaan tähän. Seminaarista luonnosteltiin karkea sisältö ja laitettiin myyntiin. Ensimmäinen seminaari myytiin loppuun 12 tunnissa ja palaute oli selvä: Tälle on tarvetta.

Ensimmäisen seminaarin jälkeen toiminta on kasvanut ja pyrimme vaikuttamaan yksittäisten taiteilijoiden harjoittelun lisäksi esiintyvän taiteen alan koulutukseen isosti. Me liputamme järkevän, näyttöön perustuvan harjoittelun puolesta.

Toistojen tekeminen toistojen vuoksi ilman selkeää suunnitelmaa voi toimia alkuvaiheessa, mutta hyvin nopeasti edistys alkaa hidastumaan. Ilman selkeää ymmärrystä siitä mikä johdonmukaisessa harjoittelussa on tärkeää ja miten eri harjoitusmuotoja voi milloinkin yhdistää, tulee helposti tehtyä haitallisia valintoja, jotka voivat kostautua poissaoloina lajin parista tai pahimmillaan katkaisevat uran.

Lue lisää blogista

Jokainen meistä on oman alansa asiantuntija, ja seminaareissa, blogiteksteissä ja podcastissa yhdistämme kollektiivisen osaamisemme.